Contact

Creafestijn
Postadres:  Gaffel 27, 3863 VZ Nijkerk

Email: info@creafestijn.nl
 

 

Facebook pagina Twitter

 

 

 

 

Algemene voorwaarden

Algemeen:

Creafestijn verzorgd creatieve workshops bij jou thuis of een andere locatie. Tijdens deze workshops is al het materiaal dat nodig is inbegrepen. Er dient alleen te worden gezorgd voor een tafel met stoelen om aan te knutselen. Als je reserveert ga je akkoord met deze algemene voorwaarden, welke ten alle tijden door Creafestijn kunnen worden aangepast. Een kinderworkshop is mogelijk bij minimaal 6 deelnemers. Groepen groter dan 10 deelnemers is in overleg mogelijk. Het is van belang dat er minimaal 1 begeleider aanwezig is die de kinderen kent.

Prijzen:
Alle getoonde prijzen zijn exclusief reiskosten. Er wordt  €0,30 per te rijden km gerekend.

Reserveren:
Reserveren kan door een email te sturen naar info@creafestijn.nl. Hierin kun je aangeven om hoeveel personen het gaat, wat je precies wil en wanneer. Ik neem vervolgens zo snel mogelijk contact met je op!

 

Annuleren:
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor de gereserveerde datum. Je krijgt dan de aanbetaling retour. Hierna krijgt u de aanbetaling niet terug. Tot 7 dagen voor de gereserveerde datum ben je 50% van de kosten verschuldigd (met aftrek van de aanbetaling). Hierna dien je het gehele bedrag te betalen. 

 

Aansprakelijkheid:
Creafestijn is uiterst voorzichtig en zal goede aanwijzingen geven. Mocht er toch iets gebeuren dan kan Creafestijn niet aansprakelijk worden gehouden in geval van ontstane schade/letsel aan spullen of personen. Het is aan te raden oude kleding aan te trekken. Ook het onjuist gebruiken van materialen, wat tot schade/letsel kan lijden is Creafestijn niet aan te rekenen.

 

Overmacht:
In geval van overmacht (bijvoorbeeld ziekte of overlijden) en de afspraak  niet kan plaats vinden, zal er naar een passende oplossing worden gezocht.